Nemzetközi járatok naponta a Beszterce-Dés-Szamosújvár-Kolozsvár-Budapest útvonalon és vissza.

Nemzetközi busz, buszjárat

Budapest - Kolozsvár - Dés buszjárat naponta kétszer, mindkét irányba!

  Ne utazzon a drága és zsúfolt vonatokon, hanem élvezze modern, légkondicionált buszaink kényelmét! Ráadásul a menetjegyén is sokat spórolhat, ha menettérti buszjegyet vásárol!

Helyközi utasszállítás, bérbeadás

Nemzetközi járatunkon kívül helyi járatos buszokat is biztosítunk, emellett indítunk buszokat egyedi igények alapján is!


ro hu en

Kedvezmények

Kedvezmény a jegyárból a budapesti repülőtérre nyugdíjasoknak !

Kedvezmény a jegyárból a budapesti repülőtérre a diákoknak!

Kedvezmény minden 6 éven aluli gyermek számára a nemzetközi járatokon!

Autóbérlés

Sova Impex - Mikrobuszok bérlése

   Utasszállító cégünk gazdag járműparkkal és változatos szolgáltatásokkal áll az ügyfelek rendelkezésére. Minden kliensünk kiemelkedően fontos számunkra, ezért minden esetben kényelmes és biztonságos utazást biztosítunk számukra.

  Cégünk szervezett csoportok szállítását vállalja a repülőtérre és vissza, vagy bármilyen más célhelyre. Irányelveink közé tartozik a minőség és a kényelem, ennek tükrében törekszünk arra, hogy elégedett ügyfeleink között tudhassunk Önt is.

Miért érdemes a mi bérlési szolgáltatásunkat igénybe venni?

  Legyen szó kirándulásról vagy üzleti útról a velünk való utazás élmény lesz. A kliens által meghatározott címről és az általa megadott időpontban indulunk, autóvezetőnk pedig rendelkezésére áll a teljes időszak alatt. Ekképpen levesszük az utazással járó fölösleges kellemetlenséget az ügyfél válláról, és lehetősége van az út valódi céljára összpontosítani.

További információk:
 
HU: 06(70)246-87-19 [07:00-19:00]
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
001 sova apartman

Sova Apartman Hajdúszoboszló

Nézze meg új honlapunkat is, ha szeretne a híres fürdővárosban, Hajdúszoboszlón pihenni néhány napot!
A Sova Apartmanház kellemes, csöndes környezetben várja vendégeit 2 ágyas (pótágyazható) apartmanjaival. Ráadásul ha legalább 6 éjszakára vesznek ki egy apartmant, akkor Románia felől 50%-os kedvezményt tudunk biztosítani Önöknek az oda- és a visszaútra is!

Nézze meg ITT a honlapunkat, vagy érdeklődjön közvetlenül az alábbi telefonszámokon:

HU +36 (70) 64-88-837