Nemzetközi járatok naponta a Beszterce-Dés-Szamosújvár-Kolozsvár-Budapest útvonalon és vissza.

Nemzetközi busz, buszjárat

Budapest - Kolozsvár - Dés buszjárat naponta kétszer, mindkét irányba!

  Ne utazzon a drága és zsúfolt vonatokon, hanem élvezze modern, légkondicionált buszaink kényelmét! Ráadásul a menetjegyén is sokat spórolhat, ha menettérti buszjegyet vásárol!

Helyközi utasszállítás, bérbeadás

Nemzetközi járatunkon kívül helyi járatos buszokat is biztosítunk, emellett indítunk buszokat egyedi igények alapján is!


ro hu en

Kedvezmények

Kedvezmény a jegyárból a budapesti repülőtérre nyugdíjasoknak !

Kedvezmény a jegyárból a budapesti repülőtérre a diákoknak!

Kedvezmény minden 6 éven aluli gyermek számára a nemzetközi járatokon!

Bemutatkozás

  Sova Impex az egyik legnagyobb közlekedési magánvállalkozó Dés - Szamosújvár területén, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a tömegközlekedésben. Cégünk 1995-ben alakult. Saját autóparkkal és tapasztalt személyzettel rendelkezünkk. Cégünk minőségi közlekedési feltételeket biztosít, kiemelkedő kényelem és biztonság mellett.

  Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásink magában foglalják a menetrend szerinti belföldi (tehát romániai) járatokat Szék-Szamosújvár-Kolozsvár között, Dés-Kolozsvár-Budapest közötti nemzetközi járatokat, kis- és nagy buszok bérlését szervezett csoportok számára, belföldi és a nemzetközi utakra.

  Járműveink fel vannak szerelve európai szabványoknak megfelelően légkondicionáló és fűtési berendezéssel és a hangosítással. Autóparkunk folyamatos frissítés alatt van, legmagassabb standardoknak megfelelő járműveket biztosítva ügyfeleinknek.

  Személyszállításra teljes autóparkunk, mely  23+1, 20+1 és 8+1 személyes járművekből áll, bérelhető bel- és külföldi utazásokra.

Minden ügyfelünknek kellemes utazást kívánunk!

001 sova apartman

Sova Apartman Hajdúszoboszló

Nézze meg új honlapunkat is, ha szeretne a híres fürdővárosban, Hajdúszoboszlón pihenni néhány napot!
A Sova Apartmanház kellemes, csöndes környezetben várja vendégeit 2 ágyas (pótágyazható) apartmanjaival. Ráadásul ha legalább 6 éjszakára vesznek ki egy apartmant, akkor Románia felől 50%-os kedvezményt tudunk biztosítani Önöknek az oda- és a visszaútra is!

Nézze meg ITT a honlapunkat, vagy érdeklődjön közvetlenül az alábbi telefonszámokon:

HU +36 (70) 64-88-837